Nu kan vi prata igen!!!

Idag VRÄKER regnet ner. Riktigt ruggigt! Så pass äckligt väder att Nova bestämde sig för att göra sina behov inne på mattan istället för att gå ut på gräsmattan hahah. Man får ju inte vara dum 😉 Tyckte ändå det var ett smart drag av henne, hade inte heller velat gå ut i detta väder!

Igår testade jag Sats-gymmet här ute på Värmdö och det funkade riktigt bra! Var med på ett pass med fokus på ben, rumpa och core. Det var exakt samma upplägg och övningar som på mitt vanliga gym och trots att det ”bara” är ett 30-minuterspass (de flesta passen är 45-6o min) så blir man heeeelt slut. Har supermycket träningsvärk idag, ont men ändå skönt!

Vi tänkte göra en liten utflykt till närmsta köpcentrum idag och kika i lite butiker, sedan åker jag och mamma till stallet. Tråkigt att det har regnat så mycket senaste veckan, finns inte lika mycket härligt att göra på landet då. Sola, bada och åka båt känns långt borta en sådan här dag.. Men det ska bli bättre nästa vecka! Då åker jag ner till Falsterbo onsdag-lördag, ses vi där?

Förresten, NU äntligen är kommentarsfunktionen tillbaka till det gamla vanliga! Wiho! Nu är det lättare för mig att svara er och hålla koll på kommentarer som kommer in, så ni som inte kommenterat på senaste tiden för att det inte funkat får gärna börjar göra det igen ❤️ (och ni som inte brukar kommentera kanske ska börja med det nu? 😉 ) JAG HAR SAKNAT DET!!!