Möta våren i Florens

Vaknade upp med ännu mer halsont och hosta idag… 🙁 Är dock väldigt glad för att detta inte kom förra veckan under GHS och att jag inte har någon tävling i helgen. Om jag ska bli sjuk någon gång är detta ändå ganska bra tajming! Jag försöker ta det så lugnt som möjligt idag och har jobbat med från soffan med mitt eget företag. Jag får verkligen ro i själen när jag känner att jag har koll på alla papper, fakturor, kvitton, inbetalningar och utbetalningar. Nu har jag stenkoll igen på allt och min pärm är i ordning. Sköööööönt. Övriga planer idag är att packa upp mina väskor från GHS och så har jag tvättstugan efter lunch. En torsdag där jag kan komma ikapp med livet och samtidigt kurera mig helt enkelt. Dorano har vilodag idag och ska promeneras av personalen, tack för hjälpen ❤️

Förresten, en rolig sak! Jag fick en såååå fin födelsedagspresent av Axel… Nämligen en weekend till Florens!!! Igår kväll bokade vi och i mitten av maj bär det av till denna italienska pärla ❤️ Lite sjukt att vi faktiskt träffades i Toscana för 9 år sedan, i juni 2010. Vi blev sedan tillsammans drygt ett halvår senare men redan under resan i Toscana så förstod jag att Axel var någon alldeles extra 🙂 Vi var där på en resa med våra familjer och jag hade träffat Axels familj tidigare och han min, men vi hade aldrig träffat varandra innan. Tänk om vi visste då att vi skulle vara tillsammans 9 år senare, ha lägenhet ihop och två hundar!

Om ni har några Florens-tips får ni supergärna skriva till mig på instagram! Hoppas att vi har mer tur denna resa än vad vi hade förra året när vi ”skulle möta våren i Rom”; tre dagar av öööösregn haha. Vloggade den resan iaf: