Mina bästa tips och råd om foder

Inlägget är i samarbete med Granngården. 

Tack till er som kollade på min livesändning på Granngårdens Instagram igår! 🙂 Det var riktigt roligt att köra live så kanske ska bli bättre på det på min egen Instagram också. Använder mig ju av engelska som språk på Instagram dock och därför känns det som att jag skulle behöva köra liven där även på engelska, tror det är mycket därför jag inte kört så mycket live. Känner mig bekväm med engelska så det är inte det, men det är såklart lättare att prata svenska och vara sig själv 100% på sitt egna språk. Eller så kör jag på svenska så får de som förstår kolla helt enkelt 🙂

På tal om Granngården vill jag även passa på att tipsa om Granngårdens Youtube-kanal! Nu kommer det komma ut flera roliga videor med mig där jag delar med mig av massa tips. Så gå in och prenumerera på deras kanal så du inte missar något! Det finns även massa andra roliga och lärorika videor på deras kanal. Kanalen hittar ni HÄR! Först ut är en film där jag pratar om foder och hur jag tänker kring det: