Mäta sina rundor

Måndag igen. Herregud vad veckorna går snabbt! Trots en enformig och ganska så isolerad vardag så rullar dagarna på i en rasande fart 🙂 På ett sätt skönt att tiden går snabbt just nu, för varje dag som går kommer vi närmare en ”normal” vardag igen och det är ju verkligen något man längtar till. Känner tacksamhet varje dag jag själv och mina nära och kära är friska ❤️ Hoppas ni mår bra!

Idag är planerna som vanligt; långpromenad med hundarna före lunch, stallet efter lunch och jobb däremellan, före och efter. Jag har laddat ner en app som heter ”Edomondo” som håller koll på hur långt man går/springer (inte totalt över en hel dag utan man sätter igång den när man ska ut på en specifik runda) vilket jag tycker är motiverande och kul. Speciellt nu när jag börjat springa litegrann så är det roligt att se tydliga resultat i appen att man faktiskt blir bättre (vill ju inte bli fööör tävlingsinriktad med löpningen som ni vet för då tappar jag glädjen i det, men lite är kul 😉 ). Förra veckan gick + sprang jag 2 mil totalt på mina rundor! Det är ju inte dåligt 🙂 Nu när jag inte vill gå till gymmet som vanligt är det skönt att ha vardagsmotion på annat sätt! Kan verkligen tipsa om den appen, den är dessutom gratis att ladda ner.

Bästa promenadsällskapet!