Massage och laser

Vilodag för Melvin idag som dagen till ära innefattade både massagebehandling av bästa Li Åsebring (@flowequestrian på instagram) och efter det gick vi promenad ute i solen. Väldigt bra för honom att få massage och laser av Li, han har ju utvecklats mycket och byggt mycket muskler senaste tiden vilket såklart är en påfrestning för kroppen! Li tyckte att han kändes fin i kroppen, inga låsningar eller stora grejer men lite stelhet vid länden och höger bog. Han har ju tränat två dagar i rad så det kan säkert vara lite träningsvärk också 🙂 Han är ju lite svårare att få rund runt vänsterskänkel och böja halsen åt vänster, förmodligen pga lite stelhet i högersidan som ju behöver bli längre vid ställning till vänster.

Väldigt skönt att Li tyckte han kändes så mjuk och fin i kroppen på det stora hela, det bådar gott inför framtiden! Jag vill göra allt i min makt för att hålla Melvin glad, frisk och stark i kroppen, därför känns den här delen väldigt viktig för en bra helhet. Li kommer om 2-3 veckor igen för en till behandling 🙂


Nu ska vi gå en promenad med hundarna som ska vara hos mamma ikväll, vi ska sedan ut och äta med Mathilde och Axel (plus delar av Mathildes familj), väldigt mysigt!