Måndag!

Godmorgon måndag och ny vecka! Vi kom hem till stallet vid 22.30 igår kväll, Dorano fick en promenad i mörkret och vi packade bara in allt i förrådet i stallet. Ska ta tag i det och packa upp imorgon. Har ett lyckorus i kroppen efter denna helg, hade gärna spelat den på repeat om det var möjligt 🙂

Anledningen att jag ska ta tag i packningen imorgon är för att jag idag ska åka in till stan och luncha med min morfar idag! Min morfar är den enda släktingen jag har kvar i den äldre generationen och jag tycker det är viktigt att höra av sig och ses då och då. Det är så lätt att bli helt uppslupen i sitt egna liv som ibland går i 180 och glömma bort att höra av sig till sina äldre släktingar. Men om jag tänker hur jag själv hade velat ha det när jag bli äldre hade det ju varit väldigt trevligt om ens barnbarn hörde av sig med jämna mellanrum, så jag försöker vara noga med det! Dessutom är det roligt att prata och umgås med morfar, alltid lika spännande att höra historier från hans liv. Idag ska vi i alla fall äta lunch bara morfar och jag vilket ska bli supermysigt.

Efter lunchen med morfar ska jag möta upp Mathilde och ha en myseftermiddag på stan! Vet inte riktigt vad vi kommer hitta på, men egentligen spelar det inte så stor roll. Vi har så kul ihop oavsett var vi är och vad vi gör, så det blir bra hur som helst!

En bild på mig och Mathilde från helgen i Lidköping! Lyxigt att få hänga med sin bästis på tävlingar också 🙂 Bilden är tagen av Mathildes mamma Camilla som är sjuuukt grym på att fota! Kolla hennes instagram @photochannell för fler fina bilder.