Måndag

Spännande det var igår med valvakan! Väldigt jämnt mellan blocken. Känns ju fortfarande väldigt osäkert vad valresultatet blir i slutändan, den som lever får se!

Jag har fixat och donat här hemma på förmiddagen. Min garderob såg ut som ett bombnedslag och mina väskor från Göteborg var fortfarande halvt ouppackade.. Men nu står väskorna tomma! En stökig garderob ger verkligen en stresskänsla tycker jag, hatar det. Samma sak när jag inte riktigt har koll på min företagspärm, inte har skrivit ut mina utskickade fakturor och när kvitton ligger överallt i lägenheten. Också en stresskänsla! Organiserade även upp det nu på förmiddagen så nu har jag lite mer ordning på mitt liv igen 😉

Den här veckan avgörs det vilka som blir de 4 finalisterna i Lövsta Future Challenge och som får rida i Friends Arens senare i år! Spännande! Sista kvalet rids på Djursholms Ridklubb nu på lördag i U25 Grand Prix. Dorano och jag ligger väldigt bra till i cupen men vi ska ändå rida sista kvalet, kanske kan vi kamma hem några poäng till där 🙂 Man räknar ju bara sina 4 bästa av 5 kval och nu i sista kvalen är poängen x1,5. Det innebär att även om jag kommer sist i kvalet så kommer jag öka mina totala poäng i cupen (räknar då bort resultatet i Kimstad). Men om jag skulle bli utesluten av någon anledning så har jag kvar mina 110 poäng som det är nu.

Under dagen kommer planeringen inför helgens starter upp! Så kika in snart igen 🙂