Mammas dag ❤️

Idag är det morsdag och det har givetvis firats ordentligt! Ni vet ju hur mycket min mamma betyder för mig och hur nära relation vi har. Hon är liksom mitt bollplank i livet, en bästa vän, min stora trygghet och såklart, min mamma. Alla roliga äventyr vi varit på tillsammans och den stora passionen vi delar till hästar har fört oss så nära. Jag tror iofs att vi hade varit väldigt nära även om vi inte hade haft hästarna som ett klister mellan oss men all den tiden vi fått spendera med varandra tack vare hästarna har gett oss ett speciellt band. I stallet, på väg till tävlingar runtom i Sverige och Europa och såklart som ett team på tävlingsplatser och i vardagen, många timmar av att göra detta tillsammans och jobba som ett team. Är så oerhört tacksam för det och känner mig rik som har en sådan relation till min mamma ❤️

Visst ser det ut som jag och mitt framtida barn på bilden?? Haha! Svårt att förstå att den där lilla saken med tjocka kinder är jag 🙂

Jag har faktiskt haft en stallfri dag idag! Melvin har fått jobba på vattenbandet med Karin och såklart haft det skönt i solen i sin hage. Vi har också njutit av det fina vädret på landet! Under eftermiddagen stack jag, mamma, Axel och hundarna ut på en springtur följt av lite styrketräning på däcket. Ni kan se en del av dagens träning på min Instagram @ninasrader