Mamma är här!

Idag kom mamma ner hit! Hon ska vara med mig på tävlingen i helgen och sedan åker vi hem allihopa (jag, mamma, Melvin och hundarna) på söndag. Nu har jag varit här nere ett bra tag och jag ser fram emot att komma hem till Stockholm igen! Men innan det bär av hemåt har vi ju en tävlingshelg att se fram emot, jag startar på eftermiddagen både fredag och lördag. Ni vet ju hur mycket jag har längtat efter att komma ut och tävla, min senaste tävling var senior-SM på Dorano 2019 så det var ett tag sedan nu! Ser så mycket fram emot att komma igång och tävla regelbundet igen och att få göra det tillsammans med Melvin ❤️

Idag fick Melvin nya skor också så förhoppningsvis springer han extra bra i helgen tack vare dom 😉 Idag stod joggpass på schemat och jag red igenom några delar ur programmet (skänkelvikningarna och förvända galoppen). Han skötte sig prima och känns i toppform!