Lyckorus på livet!

Igår hade jag den bästa dagen på länge! Jag var så himla glad hela dagen, solen värmde och livet kändes härligt. Jag hittade en fin födelsedagspresent till mamma och handlade massa god mat som Axel och jag åt på kvällen. Dorano red jag ute i eftermiddagssolen på utebanan och skrittade ut på fältet efter passet. En riktig mysdag helt enkelt!

Den här dagen ser ut att bli minst lika bra! Jag ska precis gå ner till stallet och rida ett liknande pass som igår (lätt jogg ute) och sedan ska Axel och jag styra bilen in till stan. Solen skiner även idag så vi tänkte sätta oss på någon uteservering och ta igen lite av den D-vitaminbrist som man har efter denna långa vinter. Jag har dock ätit D-vitamin i pillerform under vintern så Axels brist är nog betydligt större, men det är ju bra mycket härligare att få i sig D-vitamin från solen än från en burk i badrummet med solgult lock.

Ikväll ska vi hem till våra favoriter Mathilde och Axel för middag och mys! Saknar dom supermycket så ser verkligen fram emot att träffa dom igen ❤

Vem blir inte lycklig av denna utsikt?! Nellie fick tokfnatt (kolla min insta story) runt Dorano när vi skrittade runt på fältet men världens coolaste häst brydde sig såklart inte ett dugg.