Livets bästa runda?

BRA tisdag! Mamma och jag åkte till stallet efter frukost imorse och på vägen stannade vi för att spela in ett samarbete till mina kanaler, så glad för mammas hjälp. Vi är ett bra team, mamma och jag! Väl i stallet blev det ett ridpass på Melvin, sista passet innan återbesöket imorgon. Ni vet ju att jag är pirrig inför det men jag försöker att inte tänka för mycket utan det blir som det blir 🙂 Han kändes i alla fall fräsch och fin under passet, för varje dag så känns det mer och mer som vanligt! Stödet blir bättre, jag kommer mer till ridning under våra korta travsekvenser och jag påminns om hur magisk känsla han ger mig. Längtar tills vi svävar fram på träningarna igen!

Hemma på landet igen jobbade jag med samarbetet och skickade utkast till företaget som ska godkännas innan jag kan publicera. Det är lite olika det där, en del av de företagen jag jobbar med vill vara väldigt involverade i processen och se inläggen innan publicering och en del ger mig helt fria tyglar. För mig spelar det ingen större roll, jag tycker båda varianterna är roliga! När jag var klar med det stack jag och mamma ut och sprang. Det var nog min bästa springrunda hittills! Det kändes lätt och det gick snabbt, mycket snabbare än vad vi brukar springa enligt min app. Så kul när man känner sig stark, det ger en stor kick och morot att fortsätta.

Jag och mina tjejer ❤️