Liten börjar bli stor

Jag har haft en riktig toppentorsdag!!! Började morgonen i poddbåset med Vanessa, avsnittet vi spelade in idag släpps på Spotify på tisdag. Så roligt att vi har ett så härligt gäng som lyssnar på podden, våra bhästisar! ❤️

Efter poddinspelningen åkte jag hem, gick en promenad med hundarna runt Vasaparken och sedan gick jag iväg till ett lunchmöte med Circle K. Vi planerade lite inför nästa år och utvärderade året som varit. Motiverande och roligt möte!

Efter lunch bar det av till stallet och Melvin. Vilodag igår (promenad) + nyklippt = jag var beredd på extra mycket energi och bus idag 🙂 Men liten börjar bli stor och han höll sig så fokuserad på mig hela passet! Väldigt skönt! Imorgon har vi träning för Kristian, mamma är med då så jag hoppas vi får filmhjälp 🙂

Nu ska jag baka fredagsfika till tjejer i stallet imorgon ❤️