Lite respekt, tack!

Nu har både jag och Melvin fått en god natts sömn. Var i stallet tidigt imorse för att släppa ut honom i hagen och se så att det gick lugnt och bra, vilket det gjorde 🙂 Har även mockat, fixat höpåsar och mathinkarna. Skönt att få det gjort på morgonen! Idag ska jag jogga Melvin lite lätt vid lunch och sedan podda i eftermiddag.

Vill också berätta att jag sitter i karantän här nere, ensam i ”min” lägenhet och umgås inte med de andra på gården nu första veckan. Jag är inte i de allmänt utrymmena och vi håller väldigt mycket avstånd och umgås inte på nära håll och endast utomhus eller i ridhuset. Vi äter inte middagar ihop eller umgås som vanligt. Jag har dessutom varit extremt försiktigt i 1,5 veckor innan jag åkte hit och är som sagt i karantän även här. Jag tempar mig dessutom varje morgon. Det är tråkigt att några av er är så snabba på att döma och kritisera, ni verkar ha låga tankar om att jag fatta kloka beslut och ta mitt ansvar. Dessutom kan jag inte sätta min fot här utan att jag får frågor som ”vill du slippa Axel?” och ”har ni gjort slut?”. Tycker det är rent av respektlöst att några av er skriver så om mitt förhållande som ni faktiskt inte har ett dugg med att göra (det var likadant förra gången jag var här nere). För er info kan jag säga att jag och Axel inte har gjort slut. Vi har ett väl fungerande förhållande där vi unnar varandra att göra roliga saker utanför vårt förhållande och där vi uppmuntrar varandra till att följa våra drömmar och kämpa mot våra mål, kanske är det därför vi också varit tillsammans i 10 år. Axel vill inte synas på mina sociala medier och vi vill hålla vårt förhållande privat, tycker inte att det behöver kablas ut på mina kanaler där jag ju har mestadels hästfokus 🙂 Så skulle uppskatta om ni kan sluta kommentera så, både nu och i framtiden. Jag delar med mig av det jag vill på mina kanaler och det jag inte skriver om vill jag helt enkelt inte dela med mig av. Simple as that!

Jag hoppas att ni kommer tycker det är roligt att ta del av träningen med Melvin här nere och förhoppningsvis kommer jag kunna leverera mycket kul material till er 🙂 Jag ser fram emot att umgås mycket med Melvin och spendera extra mycket tid med honom, det blir ju så när jag är här och bor på gården ❤️