Lillebror på ryggen

Den här dagen har gått sååå snabbt! Leon och jag spelade spel hela förmiddagen och sedan bar det av till stallet där jag red ett lätt joggpass på Dorano. I slutet fick även Leon hoppa upp och han testade även att trava! Min snälla GP-häst skulle passa bra även på ridskola kan jag konstatera haha, han var sååå snäll med Leon på ryggen. Och Leon var duktig han med! Lärde sig att rida lätt väldigt fort och tyckte det var superkul 🙂

Vi hann även fota och filma till ett samarbete innan jag körde Leon till flygplatsen. Så mysigt att ha honom här på besök, en riktig guldkille det där ❤️

När jag hade lämnat av Leon så kikade jag runt i Bromma Blocks efter en bra kabinväska inför min resa till Falsterbo imorgon. Hittade ingen bra där så åkte in till stan och köpte en. Skönt att ha en riktigt bra väska nu! Känns som lite vuxenpoäng att köpa resväska haha. Nu är jag i stan och håller på att tvätta i tvättstugan, ikväll blir det packa och fixa inför imorgon. Och såklart umgås med Axel när han kommer hem från jobbet! ❤️