Låt Falsterbo-veckan börja!

Som alltid när man har en tid att passa går dagen i ett och livet blir plötsligt minutplanerat 😉 Idag åkte jag till stallet på morgonen och köpte med mig frukost från Mellqvist (kylskåpet hemma i stan ekade tomt eftersom att vi är mest på landet nu). Väldigt mysigt att äta frukost i bilen faktiskt! Andra dagen denna vecka jag gör det och jag som annars inte vill gå utanför dörren utan frulle i magen börjar uppskatta frukost på språng 🙂 Kanske för att Mellqvist frulle är sjukt god:

Väl i stallet mötte jag upp mamma och hennes kompis Maria, jag red Dorano och dom kollade på! Äntligen kunde vi rida ute (har regnat hela veckan) och det tyckte vi båda var väldigt skönt. Dorano kändes pigg och fin!

Vi åt sedan lunch ihop vid stallet innan jag åkte in mot stan igen, tog en snabb dusch och packade ihop det sista innan jag åkte till flygplatsen. Nu är jag i Malmö och ska ta mig till Falsterbo! Låt Falsterbo-veckan börja! För min del i alla fall 😉 Ikväll ska jag ut och äta med massa tjejkompisar, bland andra Mathilde, Emma och Lina. SÅ MYSIGT!