Laddat batterierna

Satan i gatan, idag var Melvin riktigt pigg! Inte konstigt efter två lugnare dagar, jag fick fokusera på att hålla jämn kontakt i handen och låta honom rulla på i galopp ganska länge i båda varven. Mot slutet lyssnade han riktigt bra och kändes fin och avspänd! Jag är så glad att jag har hittat sättet att ”rida mig igenom” den superheta känslan och komma igenom det till en bra känsla igen. Det sättet som funkar allra bäst är att följa med honom i tempot han väljer och bara fokusera på det jämna stödet i båda tyglarna, efter ett tag är det som att han landar i kontakten och då blir mer mottaglig. Börjar jag bromsa i det läget han taggar till blir han bara ännu hetare. Jag försöker hålla honom kvar hos mig med sitsen men inte bromsa med handen, bara fokus på ett jämnt stöd.

Nu ikväll har jag, Axel och Axel haft pizzakväll och kollat på Harry Potter och ”Så mycket bättre”. Herregud vad Benjamin är grym! Gick samma grundskola som han gjorde (han gick dock några klasser under mig) och jag kan intyga att han alltid stod och showade på skolgården i olika scenkläder. En lite udda fågel då men det är så häftigt att se hur han har blommat ut till en riktig superstjärna!