Kommer vi ihåg hur man gör?

Bästa starten inför helgen är ändå att storstäda, tvätta och få gjort allt på ”att göra”-listan! Jag har betat av de första två sakerna och ska nu ta tag i fakturering, skicka iväg avtal och svara på mail. Efter lunch bär det av till stallet och sedan raka vägen ut till landet där helgen ska spenderas i vanlig ordning. Hur snabbt blev det inte juni?? Kan inte smälta att sommaren är här nu. Varje år den här tiden känner jag ”nu har vi heeeela härliga delen av året framför oss” och så försöker jag njuta lite extra. Imorgon får jag dessutom tre saknade vänner på besök ut till landet!

Melvin gick vattenbandsträning igår och idag blir det skrittpass. Nu känner jag att vi inte hittar så många nya utvecklingssätt i skritten, Melvin har blivit så duktig på halter, ryggningar, skrittpiruetter, samlad och ökad skritt samt sidvärtsrörelser. Men det är svårt att komma på fler saker att göra i skritt 😉 Han har ju också accepterat att det bara är skritt nu som gäller så han går inte och väntar på att han ska få trava eller galoppera, han kommer bli så förvånad nästa torsdag när jag ber honom att trava haha. Kommer vi ens ihåg hur man gör? 😉 Det återstår att se.

Hoppas att ni får en fin fredag och bra start på helgen! ❤️

Varje gång jag tar upp mobilen tror Melvin att det vankas godis haha. Är sträng med att han inte får skrapa men det verkar han glömma bort helt så fort det ska tas en bild 😉