Kärt återseende idag

Måndag och ny vecka! Jag och mamma ska snart styra bilen ut till Delicato och se hur det går för honom hos Anna som har honom hos sig till försäljning. Jag får fortfarande frågor om var Delicato är och för er som har missat det så har jag beslutat mig för att sälja honom, ni kan läsa mer om det i ett inlägg jag gjort HÄR. Det ska bli superkul att se honom igen och få pussa på honom! Beslutet att sälja är inte lätt och jag känner såklart fortfarande sååå mycket kärlek till den hästen, han är helt underbar på alla sätt. Vet inte om det kommer bli jobbigt att träffa honom igen men jag försöker att inte tänka för mycket och grotta ned mig i den tråkiga känslan att han ska säljas. Hoppas bara att vi hittar ett bra hem till honom! 🙂

Senare idag ska jag åka med Dorano och träna för Lussan! Nu var det ett  tag sedan vi fick träningshjälp sist (2 veckor för att vara exakt!) eftersom att vi har varit iväg i Holland så det ska bli riktigt kul att få Lussans proffshjälp igen. Bra inför helgens Lövsta-kval inte minst!

Jag har fortfarande en del filmer att redigera till Youtube och till er som undrar så vill jag bara säga att; det kommer! Jag har filmat mer än vad jag har hunnit redigera så denna vecka kommer jag verkligen jobba på att få klart flera filmer. Så mycket kul som händer nu och som jag vill visa er!

”Going into Monday like…”