Känslan efter ett grymt pass!

Idag var det träning för Kristian som stod på schemat och jag tror inte ni kan förståååå hur glad Melvin gjorde mig idag! Vi jobbade på men bytena och det var absolut det bästa passet med byten vi haft. Han väntade in mig, höll sig lugn (lugnARE ;)) och gjorde rena byten på hjälpen åt båda hållen!!!! SÅ HIMLA DUKTIG! Bytet till vänster var riktigt bra och fint, det till höger var rent men där blir han lite hög bak i själva bytet och liksom ”tar sats” in i nya galoppen. Men det kommer ge med sig, huvudsaken är att han fattar grejen mer och mer och dessutom börjar göra det på ett mer avspänt sätt. Idag var han fokuserad på mig i alla bytesförsök och det är en stor vinst! Gjorde några år varje håll men sedan gav vi oss snabbt när han gjorde det så bra och okomplicerat för att han inte skulle börja elda igång och avsluta på ett sämre sätt. Alltid avsluta med bra känsla!

Så peppad på att vi har träning redan imorgon igen så vi kan jobba vidare direkt från den här känslan. Känslan när poletten plötsligt trillar ner är ju helt underbar. Värt allt slit och en så belönande känsla när man kämpat för något som sedan börjar funka. Det är ju verkligen det som är så beroendeframkallande med hästar ❤️ Att utvecklas tillsammans och får dom att förstå. Melvin är en så otrolig individ, tacksam varenda dag jag får vara hans pilot!

Vi jobbade på lite piruetter och travskolor efter bytesträning och Melvin var kanonfin genomgående. Ah, den här känslan vill man spara i en liten ask!

Härlig bild tagen av Sally Lindberg!