Kandar-premiär!

Idag har jag varit i stallet 8 (!!) timmar! Tiden flög iväg och dom där 8 timmarna kändes snarare som 3 timmar. Konstigt hur tiden kan skena iväg (hehe) när man är i stallet. Mamma var också med idag, så mysigt! Började med att jogga Melvin lite lätt. Eller nej, jag började med att smörja och sätta ihop kandaret som både hade dammat igen och var kaos (=inte alls ihopsatt) vilket tog sin lilla tid. Sedan joggade jag Melvin på kandaret! Har skrittjobbat honom på det tidigare (under perioden han var skadad) men idag var första passet med trav och galopp. Red dock väldigt lugn för att han skulle få känna in sig på kandaret i lugn och ro.

Han är så okomplicerad i munnen och kändes precis lika fin och mjuk som vanligt, skönt att han verkar trivas på det! Kommer variera framöver men det är bra att han lär sig gå på kandar eftersom att det är det som krävs om han ska tävla internationellt i framtiden, vilket ju är mitt mål att vi ska göra 🙂

Hur söt och duktig och fin är han inte?!

Efter ridningen tog mamma och jag tag i ett projektet ”lägga in boxmatta i Melvins box”! Det blev SÅÅÅ bra, kommer komma ett inlägg kring detta så håll utkik för mer info 🙂 Så glad för att vi fick det gjort idag och att det blev så himla bra!