Jag har köpt en…

… KÜR!!! Ja, ni läste rätt 🙂 Som ni vet har jag jobbat på en egen kür senaste tiden och fått klart programmet men inte musiken. Programmet är den ”enkla” biten sedan är musiken både svårt och dessutom dyrt att skapa om man vill få det riktigt bra. När det handlar om Grand Prix-kür är det så extremt hög nivå på alla kürer man tävlar emot. Dessutom krävs det tydliga övergångar mellan piaff, passage, ökningar, piruetter etc för att det ska bli riktigt bra. Och såklart ska det vara enhetligt och sammanhängande med mjuka övergångar i musiken. Alla mina tidigare kürer har jag knåpat ihop själv tillsammans med ljudtekniker och det har blivit helt okej men i Grand Prix räcker inte det om man vill kunna slåss mot de andra.

På Strömsholm fick jag ju låna Jennie Larssons fina kür som jag gillade väldigt mycket, den passade även Dorano väldigt bra. Nu hade Jennie bestämt sig för att sälja den och frågade därför mig om jag var intresserad av att köpa den, vilket jag var! Inte helt billigt men betydligt mer prisvärt än att göra en själv 🙂 Superglad att jag nu har min alldeles egna GP-kür som jag kan ha hela livet om jag vill! Tack snälla Jennie som lät mig köpa din fina kür ❤️ Det är den holländska kür-skaparen Jaquelien Vriese som har gjort den, så den är riktigt bra gjord.

Så glad! Nästa helg startar vi den i Lidköping i DressagePower Live Arena Grand Prix Tour 🙂