Inte den heller…

Mötet idag gick bra! Känns spännande och roligt med det här nya projektet, vi har ytterligare ett möte ang detta nästa vecka med ett annat företag. Sedan hoppas jag kunna berätta mer för er väldigt snart!

Kul att se deras nya fina kontor också! Fullt med djur både på väggarna och massa hundar som sprang runt på kontoret!

Har även fått lite dåliga nyheter gällande hästen jag gillade i Holland… När ska min otur vända undrar jag? Hur som helst så var vi ju redo att skicka den på besiktning direkt och hade fått en tid för det, men då kom det fram att hästen hade luftvägsproblem som vi inte blivit informerade om.. Så pass illa att min veterinär avråder till köp 🙁 JAG BLI SNART GALEN! Ska det vara omöjligt att hitta en häst som jag vill ha som dessutom är tillräckligt frisk för att köpa???? Börjar verkligen tröttna på detta letande men nu gäller det bara att lägga i en till växel och köra på. Jag SKA hitta en häst, SNART. Förmodligen blir det en tur till Tyskland nästa vecka där jag har ett gäng hästar som känns intressanta.

Bryta ihop och komma igen…