Hurtig tisdag

Känner mig hurtig idag!!! Promenad med hundarna runt Vasaparken, cirkelfyspass på gymmet och sedan en timmes promenad med Melvin. Inte illa va! Imorgon kommer jag vara betydligt mer stillasittande, ska nämligen åka och kolla på Plantskoleträningarna så då blir det sitta på läktaren och fika hela dagen 😉 Kontrasterna förgyller livet eller hur var det.

Har bestämt mig för att inte ta med Melvin till Plantskoleträningen denna gång. Dels för att han ju blev tjock i benen förra veckan och har därför fått ta det lugnt nu med promenader (benen är helt bra nu! Ska börja rida igen på torsdag 🙂 ) och dels för att jag inte vill åka med honom igen till ett nytt ställe och övernatta. Nu måste han få landa hemma och blir trygg i sin nya miljö. Det tar på krafterna för dom att byta miljöer och åka transport, man glömmer lätt bort att han bara är 6 år också. Lilla killen ❤️ Men det ska bli superkul att åka dit och hänga med gänget och kolla på träningarna! Längtar till nästa års träningar då vi kan vara med och träna igen. Liane har sett filmer på honom och tycker sååå mycket om honom redan!

En annan rolig sak som hände idag; fick frågan av en tysk internationell Grand Prix-ryttare om Melvin är till salu 😉 Tar det som ett kvitto på att vi verkligen har hittat en superhäst, men det visste vi ju redan! Han blir kvar så var inte oroliga haha.

Ps. Har fått många frågor om hans höjd, har inte mätt honom men han känns lite högre i mankhöjd än Dorano. Skulle tippa på att han är typ 170 hög 🙂 Men han har ganska hög manke, är kort i kroppen och ganska nätt än så länge, så Dorano kan nog uppfattas högre på bild. Men Melvin känns högre när man står bredvid! Får ta fram en mätsticka helt enkelt.