Hemma!

… och så var jag hemma i Stockholm igen! Väldigt roliga dagar som vanligt med gänget i Göteborg! Bra att umgås med personer som 1) har samma humor, 2) också uppskattar god mat och 3) älskar hästar. Inte för att vi pratar så mycket häst när vi umgås men det är ändå kul att dela den passionen såklart! Igår kväll blev det en bra avslutning på våra dagar:

Imorse spelade jag in podd på distans med Vanessa, första gången vi lyckades med det! Vi har testat en gång tidigare men då blev det strul med tekniken i efterhand, men idag tror jag vi lyckades riktigt bra! 🙂 Jag satte mig i en garderob och riggade upp (bra ljudisolering tack vare alla kläder haha):

Sedan åt vi en sista lunch innan jag styrde bilen hemåt:

Det gick bra att köra upp, när jag körde ner var det regn och dimma under stor del av bilresan så det var riktigt obehagligt, men hem idag sken solen hela vägen! Imorgon åker jag till stallet på morgonen och rider Melvin, sedan åker jag och hundarna till Axel i Falun där vi ska vara i helgen ❤️ Lite körigt denna vecka men det är roliga saker och jag är tacksam att ha så bra hjälp av Karin som kör Melvin på vattenbandet! Ser väldigt mycket fram emot att rida imorgon, saknar Melvin ❤️❤️