Grymt pass!

Dagens träning gick SÅ himla bra! Denna vecka har vi tränat både måndag och onsdag, vi har haft samma upplägg båda passen. Upplägget har varit att vi snabbt har checkat av alla rörelser och sedan har jag ridit igenom hela Int II från början till slut. Idag gjorde vi nog vårt bästa travprogram någonsin i Int II, piaffen och passagen var helt magisk!! Ska memorera den känslan i kroppen och försöka få till den i helgen på tävlingen 🙂 Dorano är så sjukt härlig att jobba med, så himla positiv och en riktig arbetsmyra ❤️

Jag har tidigare känt att jag ändrat min ridning när det kommer till att rida program (som jag berättat för er förut) men nu har det verkligen släppt och jag rider som vanligt även i programmet. Så otroligt skönt att känna den känslan! Jag har ändå tävlat aktivt i 15 år (!) och börjar först nu känna att jag kommer till ridning till 100% även i tävlingsmomentet. Det säger väl något om hur svår den här sporten är!

Doranos blick säger allt om hur trött han är på mitt eviga bloggande/instagrammande 😉 Haha! Skämt åsido så har bloggen verkligen hjälpt mig i att komma mer till ridning inne på banan, bara det att få sätta ord på sin känsla och analysera svart på vitt vad som händer i en viss situation hjälper enormt mycket.