Grymt fin idag!

Den som vill se ett rykande färskt filmklipp från dagens pass kan kika in på min instagram @ninasrader! Melvin var magisk idag, såååå fin och jag njuter verkligen av varje pass. Tar aldrig det här för givet ❤️

Vi gör inte så mycket ”avancerat” just nu utan fokus ligger fortfarande på att bygga upp en stabil grund vad gäller kontakt i handen, avspändheten och kunna förändra men bibehålla både fokuset och stödet. Jag håller mig mest på raka spår nu för att verkligen känna kontakten på båda tyglarna och inte ”luras” av att jag har honom lite böjd hela tiden, då tappar jag direkt det jämna drivet från bakbenen och därmed även det ärliga stödet i handen. Jag lägger även in långa skänkelvikningar men fokuserar då också på att hålla honom rak och ha stöd på båda tyglarna. Även i galoppen har jag nu börjat lägga in svaga skänkelvikningar och slutor på diagonalerna. Han taggar dock lätt till där och laddar för byte så jag gör det bara några språng för att känna att jag har kontroll hela tiden. Bättre att öka successivt varje pass än att gå över gränsen där han blir övertaggad på att byta 🙂