Grymt bra pass!

Älskar torsdagar! Förutom att jag fick en parkeringsbot idag så har jag haft en toppendag. Började dagen i stallet med favorit-Melvin som levererade kanske vårt bästa lösgörande pass någonsin! Han var så med mig redan från start, sökte stödet långt fram och ner, väntade, lyssnade och var väldigt mjuk och fin. Så otroligt härlig känsla! Eftersom att vi hade träning igår och även ska träna imorgon så blev det bara lösgörande jobb i en lägre form. Som att jag förlänger uppvärmningen och rider så hela passet 🙂 Väldigt taggad för morgondagens träning och hoppas på att kunna utgå från samma känsla då!

Efter stallet var jag hemma för lunch och ombyte innan jag åkte till Jarowskij där Vanessa och jag spelar in vår podcast. Ni har väl lyssnat på vår podd på Spotify?? ”Något i hästväg” heter den och jag ÄLSKAR att podda! Så glad för att få göra det tillsammans med Vanessa och med Spotify i ryggen. Nytt avsnitt släpps varje tisdag, följ gärna vår poddinstagram också @ninaochvanessa ❤️

Nu kommer snart min fina kompis Hanna hem till mig, vi ska beställa hem mat och bara mysa ❤️

Några bilder från dagen: