Gör dina stallkompisar glada!

Delar av inlägget är i samarbete med Circle K Sverige.

Jag gillar att börja dagen i stallet! När jag bodde på Ekerö red jag ofta på eftermiddagarna men nu gör jag det alltid på förmiddagen. Melvin var superfin idag! Både igår och idag red jag lösgörande pass med fokus på att få honom lång och låg. Igår hade han mycket energi (pga vilodag dagen innan) och då blir han lite väl het i galoppfattningarna och lägger in lite extraskutt där haha. Idag var han dock mycket lugnare och gjorde fina fattningar. Märkte dock när jag hade ridit klart hela passet att jag hade glömt sporrarna i stallet, haha! Blev sååå förvånad att jag inte hade märkt det under hela passet, nog för att Melvin är känslig och jag inte använder sporren så mycket men jag borde ändå märkt något?? Det gick ju bra det med helt klart 🙂

Efter stallet har jag varit på ett möte inför Gothenburg Horse Show nästa vecka (SÅ KUL!), sedan gick jag en promenad med hundarna och nu har jag jobbat ett tag här hemma. Ikväll ska jag äta middag med mamma och morfar, mysigt!

Förresten! Fettisdagen närmar sig med stormsteg och jag vill tipsa er om att göra era stallkompisar extra glada och överraska dom med semlor! Finns väl inget bättre sätt att sätta guldkant på en grå februari-dag än med semlor? 😉 Ni hittar supersmarriga semlor på Circle K som görs direkt i butiken. En god kopp kaffe till det så är dagen räddad! Jag har alltid älskat semlor och tycker den här perioden på året blir extra god tack vare det. Men om man inte gillar semlor finns såklart massa annat gott att bjuda på från Circle K! 🙂