Glad första advent!

Glad första advent önskar vi er! ❤️ Har joggat Melvin lite lugnt även idag (blir lite tuffare träning i veckan) och han bjöd på såååå mjuk och fin känsla även idag. Han känns så avspänd mentalt och mycket starkare och mer välbalanserad i kroppen. Som jag skrev igår blir utvecklingen i känslan så tydlig nu när jag är här igen och påminns om hur känslan var i somras. Väldigt roligt! Som ni ser på bilden varierar jag med det här 3-ringsbettet nu. Det är inget jag kommit på själv utan en rekommendation från Melvins tandläkare som sa att just detta bett är bra att variera med om man vanligtvis rider på ett rakt bett eller lock up-bett. Helt enkelt för att det trycker på ett annat sätt i munnen och för att undvika skav, en variation i förebyggande syfte helt enkelt. Att variera bett är alltid bra! 🙂

Jag har förresten valt att stänga av kommentarsfältet här på bloggen ett tag framöver. Senaste halvåret har det emellanåt varit väldigt hård ton i kommentarerna gällande alla möjliga olika saker (självklart även många bra kommentarer ❤️). Men för min egen skull känner jag att jag vill ta en paus ifrån det. Jag delar gärna med mig av min resa med Melvin till er som finner inspiration och glädje av att ta del av den! Så innehållsmässigt kommer inget att förändras 🙂 Men nu vet ni i alla fall! KRAM