Fullt upp idag!

Full rulle denna torsdag! Började dagen i poddstudion hos Jarowskij som är vårat produktionsbolag. Väldigt kul att träffa Vanessa och podda igen! Podden har inte haft något uppehåll i sommar men vi hade förinspelat tre veckor så därför har vi inte setts och poddat på den tiden. Men nu är vi tillbaka i rutinerna att podda varje vecka! Avsnittet vi spelade in idag släpps på tisdag 🙂

Efter poddandet skyndade jag mig till stallet för att hinna rida innan equiterapeuten Camilla skulle behandla Melvin. Han var ju så sjukt pigg igår så jag ville hinna rida idag (hade egentligen tänkt att han bara skulle få promenera). Han var lika pigg även idag men jag kände ändå att jag kunde ta kommandot trots att jag var själv och inte hade Kristians hjälp. Nu är det slut med lekstugan för Melvin, han får vara pigg men han får faktiskt inte bli busig.

Efter ridpasset kände Camilla igenom honom, masserade och körde lite laser. Hon tyckte att han kändes väldigt fin och jämn i kroppen, bästa gången hon har behandlat honom! Camilla jobbar på Hölö där mina veterinärer Axel och Izabella är så dom kan ha en dialog även med Camilla hur han känns muskulärt vilket är superbra.

Efter stallet styrde jag bilen ut till landet, mamma och Martin hade lite gäster ikväll så det blev god mat och en magisk sommarkväll. Måste njuta nu när sommaren lider mot sitt slut!