Friends närmar sig!

Den här veckan är första veckan jag känner att Friends ligger ganska nära i tiden! Den här veckan + två hela veckor till sedan är vi där. Det känns så härligt att ha hela den upplevelsen framför mig. Jag vet att jag har skrivit om det förut, att ibland är känslan av ha något roligt eller härligt framför sig det härligaste av allt. Självklart längtar jag tills jag styr in i den mäktiga arenan och vill att den sekunden ska komma nu, nu, nu. Men jag njuter ändå av vetskapen att den sekunden kommer inom en snar framtid. Jag bara myser i den känslan! Haha 😉

Hoppas på att få träffa många av er under SIHS! Förutom att tävla på fredagen kommer jag vara med på massa andra roliga saker på mässan och liknande. Återkommer såklart med tidsschema och plan så att ni vet var och när ni kan träffa mig i olika sammanhang 🙂 För er som inte köpt biljetter än kan ni göra det HÄR, jag rider på fredagen under förmiddagsföreställningen men LFC går sist så vid lunchtid.