Fredag i Joosland

En välbehövd vilodag för både hästar och människor idag! Solen har varit framme och vi har mest myst runt hela dagen. Jag red som planerat ett kort joggpass imorse men det var så sjukt många hästar inne på banan samtidigt så det gick inte att få mycket vettigt gjort. Uppemot 20 hästar på en 20×60 bana gör så att man hela tiden måste väja, stanna eller snabbt svänga åt sidan för att undvika krock haha. Tur att jag ändå inte tänkt rida så mycket! Det har blivit ett gäng promenader för Dorano under dagen också varvat med klistunder i boxen, han mår som en kung!

Vi har även hunnit med att fira min födelsedag litegrann, vi åkte och köpte en tårta som vi fikade på under eftermiddagen och imorse fick jag skönsång och paket på rummet. Mysigt!

Nu ikväll har jag laddat inför morgondagens Grand Prix Kür! Kollat igenom min ritt från Strömsholm (den finns på dressagepowerTV om ni också vill se! Jag startade som nummer 2 i den klassen) och försökt tänka mig in i den känslan. Ska försöka undvika att rida fel bara som jag gjorde där 😉 Glömde ju galoppslutorna som ska vara efter ökningen men det lyckades jag lösa ändå haha. Imorgon ska jag försöka hålla mig till planen/programmet! 😉

Hahah. La upp denna på min insta story idag, hade lite kul i stallet på förmiddagen 😉 Tänk att en morot kan vara så rolig! Livet blir bara så roligt som man gör det!