Framsteg

Jag har haft en bra dag! Gjorde ”stallsysslorna” imorse 🙂 Jag mockar, fixar höpåsar och foderburkar åt Melvin när jag är här. Tycker det är riktigt mysigt att mocka och lyssna på en bra podd, meditativt på något sätt. Sedan satt jag och njöt av en kopp kaffe och fina hästar att titta på från bänken i ridhuset under förmiddagen. Miljön här är helt underbar ❤️

Melvin red jag på eftermiddagen och han känns så fin och fräsch. Efter passet skrittade jag ut runt gården och han var så avspänd och lugn, en riktigt härlig känsla eftersom att det inte alltid har varit så! Han blir mer och mer trygg, små steg framåt hela tiden och det är ju huvudsaken 🙂 Kommer fortsätta skritta ut varje dag och successivt ta oss an nya miljöer och ”utmaningar”. Bygga självförtroende är viktigt! Idag skrittade vi ut själva men här finns också trygga kompisar att ha som sällskap vilket är toppen.

Jag har packat upp och kommit iordning här i ”min” lägenhet. Fyllt upp kylen och gjort mig hemmastadd. Jag kommer stanna här till maj så det är ett tag!