Första dagen som hästlös

Min första dag som hästlös har ändå gått ganska bra haha. Fick rapport från Agnes och Dorano som idag haft sin första träning ihop med Kristian, det hade gått superbra ❤️ Så glad för denna kombo!

Lånade bilden från Agnes instagram!

Min dag har varit väldigt aktiv haha. Jag har tränat på gymmet (var med på ett pass med fokus på bålen) och sedan gick jag med hundarna en timmes promenad hem till min mamma för att hämta bilen. Jag skulle nämligen plocka upp henne med den efter hennes jobb och så åka på middag hos några gamla vänner. När jag gick med hundarna så öppnade sig himlen totalt och regnet VRÄKTE ner. Både jag och hundarna blev blöta ända in på skinnet men vi krigade på hela vägen utan att hoppa på bussen 😉 Kände mig stark haha! Middag var förresten supermysig, alltid lika roligt att träffa gamla barndomsvänner ❤️

Avslutar med en bild på min underbart goda lunch från Panini: