Före- och efterbilder

Jag älskar ”före- och efterbilder” och idag har jag två sådana att bjuda på 😉 Första är från Melvins boxvägg som var i stort behov av rengöring. Man kan tro att den aldrig är rengjord innan men så är inte fallet, den rengörs regelbundet. Men pga att han äter mash blir den snabbt lika skitig igen.. Den håller sig fin ett tag iaf 🙂 Vi har testat att ge mash i en krubba på marken istället men han är så ivrig på att äta mashen så han vänder uppochner på krubban…

Innan jag visar er den andra ”före och efter” vill jag visa en bild från dagens skrittpass, såhär ser det ut när man rider Melvin:

Om två veckor får vi börja trava och jag räknar ner dagarna!!! 🙂

Okej, nu till nästa. Nova var i stort behov av en frisering så det blev eftermiddagens projekt. Jag klipper alltid mina hundar själv, använder sax och försöker få det jämnkort över hela. Tycker det blev bra idag!

Sedan är det alltid som finast efter någon vecka, så skönt när de är lite kortare i pälsen! Då fastnar det inte lika mycket skräp på promenaderna.

Jag och hundarna har också gått en lång promenad i solen och grönskan. Så härligt!! Nu kommer Axel hem med thaimat som blir dagens middag. Har förresten ett galet gott snacks-tips till er. Kärna ur dadlar, ha på en klick mandelsmör, lite flingsalt och sedan in i frysen. SJUKT GOTT!