Florens mi amore

Florens är underbart!!! Ni som följer mig på instagram (@ninasrader) har kanske hängt med en del här från vår resa på storys 🙂 Igår gick vi runt i olika områden vi fått rekommenderade, bland annat parken Boboli som var HELT magisk! Om ni åker hit måste ni gå dit, så vackert att det gjorde ont i ögonen haha. Vi strosade sedan runt på stan och såg massa vackra piazzor och områden. Nästan 21 000 steg gick vi, galet!

Varvat med att upptäcka denna mysiga stad har vi ätit den mest fantastiska maten. Tycker Florens mat är bättre än den var i Rom faktiskt! Allt är så sjukt gott. Igår åt vi middag med utsikt över Florens från restaurangen La Loggia. Så mysigt!

Även idag har vi promenerat hela dagen. Det skulle ösregna hela dagen idag men det har varit tvärtom; sol! Vi har betydligt mer tur med vädret denna resa än när vi var i Rom, då regnade det konstant i tre dagar :)))))

Har även fått rapport hemifrån stallet att Dorano mår toppen! Agnes har skrittat honom igår och idag, tack snälla för hjälpen ❤️

Här kommer en bildbomb från gårdagen och dagen här i Florens:

Hotellet och frukosten är super! Mycket bakverk på frukostbuffén haha. Jag går loss på frukt och äggröra 🙂

Ja, ni ser ju! Går ingen nöd på oss direkt 🙂 Imorgon kväll åker vi hem igen, vi landar vid midnatt. Ser fram emot att pussa på Nova, Nellie och Dorano ❤️❤️❤️