Fler bilder från Joosland

Inser att jag inte har visat er alla bilder från Joosland! Det var verkligen en lyckad tävling på alla sätt, såhär några dagar efter att jag har kommit hem och landat i allt. Resan ned och hem gick superbra (minus den lösa skon när vi kom hem då, men det löste ju sig väldigt bra!), vi bodde på ett superfint hotell, Dorano var stencool både under resan och väl framme på tävlingsplatsen, resultaten är jag nöjd med och vi hade det väldigt roligt med familjen Jönsson! Dessa internationella tävlingar ger verkligen minnen för livet, att få åka iväg så långt med sin häst skapar ett väldigt starkt band. Man märker att hästen växer och blir en erfarenhet rikare!

Första dagen när vi kom fram (måndagen) så red jag ett lätt pass på banorna. Skrittade fram i nästan 30 minuter efter den långa resan, bra också att få visa Dorano banorna i lugn och ro. Han är ju så himla snäll och cool, tittar inte på något och tar allt med ro. Så vill man behålla det!

Han ser så glad ut! 🙂

Mycket flaggor, skyltar och annat som kan vara konstigt för en häst. Men Dorano kunde verkligen inte bry sig mindre om sådana saker!

Dorano har fått en vän för livet på denna resa, Tango ❤

Åh!