Finbesök!

Igår morse kom Carl Hedin till Stockholm för att gästa vår podcast ”Något i hästväg”, så kul att ha honom som gäst igen i podden! Tiden flög förbi när vi poddade och jag tror att det blev ett väldigt roligt avsnitt, vi hade superkul när vi spelade in det i alla fall. Släpps på tisdag, det vill ni inte missa! Carl stannade till idag så vi har hunnit med massa kul bland annat middag på Asian Post Office, promenad i Karlbergsparken, lunch, fika och planering inför ett projekt vi har på gång ihop 🙂 Tror ni kommer älska det!

Melvin gick vattenbandsträning igår och idag gick han i skritten, ser fram emot att rida igen imorgon! Han har jobbat på så bra senaste tiden så han förtjänade två dagar lugnare jobb och jag kunde passa på att göra annat. Det behöver man också ibland! Tack förresten för era fina kommentarer det senaste, det betyder mycket för mig att ni tar er tid att lämna en snäll kommentar ❤️

Nu ska jag och Axel ha taco-fredagsmys och kolla på Idol! Härligt med helg!

Jag har kopplat bort mobilen helt igår och idag så har inga roliga bilder att bjuda på (så dåligt!) men här är en screenshot från den enda storyn jag gjorde igår (när vi satt i poddbåset):

Och en bild på dagens fika fick jag också till: