Finbesök

Igår var min pappa, hans fru och mina bröder på besök här! Dom bor ju i Halmstad och hade varit inne i Göteborg över dagen, så dom passade på att svänga förbi på vägen tillbaka. Väldigt mysigt! Vi ses ju inte så ofta så när vi väl gör det får man passa på att njuta 🙂 Min yngsta lillebror Robin tyckte Melvin var lite stor och läskig, shettisarna var mer i hans storlek:

Jag red även Melvin och han var pigg efter vilodagen men jag kände ändå att jag hade bra kontroll på honom. Så glad för att vi börjar bygga upp en mer stabil grund igen att kunna luta oss mot. Stödet i handen är verkligen ledordet för den grunden! Han blir så trygg och stadig när jag håller en mjuk kontakt och jag fokuserar varje steg på att hålla det så. Idag ska jag fortsätta med det jobbet 🙂 Nu på förmiddagen har jag betat av de dagliga sysslorna här som mockning, packa höpåsar, fixa foderburkar och sätta mash i blöt. Han får mash efter varje pass med sina vitaminer, salt, NAF M Power och Gastro Support.

Igår kväll bjöd Lina på middag och det var såååå gott! Lyxen att ha en kompis som är en stjärna i köket 🙂

Senaste dagarna har jag lagt mycket tid på att redigera en vlogg härifrån som kommer upp så snart jag är klar med den! Det är från firandet av Emmas SM-guld bland annat. Stay tuned!