Ett steg fram, två steg tillbaka

Jag är sååååå besviken… Hästen som jag skulle prova på söndag har ägaren sålt igår, trots att vi fick lovat att han inte skulle sälja den före söndag 🙁 Vi har ju bokat flyg och allt, jag var så peppad på att testa denna häst då det var det jag gillade mest av alla hästar jag fått film på. Riktigt tråkigt! Och faktiskt taskigt gjort av ägaren tycker jag.

Men men. Bara att ta nya tag och leta vidare! Jag tror ändå på ödet på något sätt och då var väl denna hästen inte menad för mig, det kanske väntar något ännu bättre runt hörnet.. Vi har flera på gång och jag har fått filmer på flera fina hästar, nu ska vi bara boka nytt datum att åka och kolla på dom 🙂 Men det blir alltså ingen tur till Tyskland på söndag eftersom att vi bara hade denna häst inbokad att provrida då.

Vill hitta min nya stjärna nu nu nu ❤️