En viktig person i teamet

Kolla lilla skum-mustaschen, så söööööt! Idag hade Melvin vattenbandsträning med Karin. Är så tacksam för Karins hjälp, både med vattenbandet och med laserbehandlingarna som Melvin får av henne 6 dagar i veckan på området som var skadat. Hon är verkligen guld värd och har blivit en viktig del i vårt team! ❤️ Karin har länge varit hästskötare åt Kristian men jobbar nu mest med rehab-träningen på gården.

Vi hade förresten en superhärlig midsommar igår! Stor delen av dagen spenderades på Djurgården där vi hade croquet-turnering (jag förlorade stort haha, håller mig till dressyr ni kan vara lugna 😉 ) Sedan gjorde vi god middag och dansade på balkongen långt in på småtimmarna. Otroligt roligt! Vi var 7 stycken totalt vilket kändes precis lagom. Idag mår vi prima och har spenderat dagen ute på landet i solen! Kolla förresten vilken fin midsommarpresent jag köpte igår till värdparet:

Vi har vääärldens sötaste gårdsbutik på anläggningen som heter ”Magasinet”, där finns allt från blommor, färska grönsaker och bär, sylt, saft, loppis och antika möbler. Älskar att gå in där efter jag har varit i stallet och köpa med mig något hem 🙂 Speciellt jordgubbar såhär års!