En vanlig dag

En väldigt vanlig dag för min del; stallet, promenad med hundarna och sedan ett pass på gymmet med min PT. Vädret är ju så trist att man håller på att smälla av nu men det behöver vi ju inte prata om, vi alla är ju i samma situation 😉 Bara att göra det bästa av det!

Det var såååå mysigt att rida idag! Världens bästa Melvin var så snäll, trots några lugnare dagar i ryggen. Man vet ju aldrig hur dom beter sig såhär i början innan man lär känna dom, en del blir ju både överpigga, busiga och får sadeltvång när dom vilat några dagar. Melvin var precis som vanligt 🙂 Jag skrittjobbade honom i en timme och han kändes både mjuk och följsam. Så skönt!

Bästa utsikten:

Är förresten så nöjd med mina nya träningsskor från Reebok! Prisvärda och riktigt bra, köpte dom på Stadium. Byxorna är från Aim’n och deras träningstights är mina absoluta favoriter!!! Har nog 5 par hehe. Men dom sitter som en smäck, skönt material, hög midja och lagom stretch.