En stadig grund

Puss från en nöjd och glad mash-mule efter ett toppenpass även idag! Det känns som att vi kommit över den där överskottsenergi-tröskeln och har hittat tillbaka till en mer stabil grund igen efter vilan. Det tog sin lilla tid men nu känns det som att vi är på rätt bana igen! Sååååå otroligt skönt. Självförtroendet fick sig en liten törn när jag kände att jag hade noll kontroll efter tre månaders vila (ofrivillig vila både för mig och för Melvin) men nu känner jag mer igen mig själv och min egen ridning igen. Och den nya insikten med lillfingrarna som jag skrev om igår fortsätter göra stor skillnad 🙂

I övrigt så har vi det fortsatt väldigt härligt här nere på västkusten! Det blir mycket kompistid med Emma, Lina, Carl och alla andra härliga människor här på gården. Vi äter lunch, fikar, går promenader, många hästar rids och goda middagar intas. Jag njuter verkligen av tiden här och har SÅ roligt! Ikväll ska vi åka iväg och äta på en restaurang vid havet. Bara en sådan sak 🙂