En lösning på skavproblemet?

Jag fick en hästledig söndag idag! Melvin har gått på vattenband med Karin, bra variation i träningen 🙂 Tänkte longera honom imorgon och sedan rida igen på tisdag. Fick tips från en av er på ett schabrak med ludd på insidan av kanten runtom avsedd just för hästar med känslig päls såhär års, klickade hem ett sådant direkt och hoppas att det ska funka bra på Melvins skav! Då kan jag förhoppningsvis variera renskinnet med det och undvika både värmeutslag och skav.. Puh! Alltid är det något 😉 Lycko mig som har er som kan tipsa om sådana smarta produkter som kan lösa mina problem! ❤️

Såhär ser schabraket ut! Ni ser ju fluffkanten på insidan runtom. Inte det snyggaste schabraket direkt och definitivt inte tusen-kronor-snyggt haha, men om det löser mitt problem är det ju värt det tänker jag. Herregud ”vanligt” folk måste tycka vi hästmänniskor är galna som lägger flera tusenlappar (renskinn, fårskinn, specialschabrak…) på lite skav.. Återkommer med recension om det funkar 🙂

Ny vecka imorgon! Jag har två Youtube-videor som väntas på att redigeras så det blir nästa veckas fokus (bland annat). Hoppas ni har haft en fin helg! ❤️