En bra dag

Bra start på veckan! Började dagen i stallet, red ett pass på Melvin och var riktigt nöjd med vår prestation efter passet. Den bra känsla håller i sig och idag var han ännu lite mer avspänd och med på noterna redan från start, så roligt! Imorgon har vi första träningen för Kristian sedan hemkomsten och det ser jag mycket fram emot 🙂 Hoppas att han tycker att det ser lika bra ut som det känns! Efter ridpasset fyllde jag en ”höboll” och la ut i hagen till Melvin, fick låna den av min stallkompis Anette och inser efter att ha testat den på Melvin att jag måste införskaffa en sådan till honom! Man fyller den med hö och sedan får dom rulla runt och dra ut hö från den. Bra aktivitet i hagen!

Efter stallet åkte jag till poddstudion och spelade in morgondagens avsnitt av vår podd ”Något i hästväg” och sedan plockade jag upp Linn Olsson hemma hos henne (!!!) för en promenad runt Djurgården. Så himla kul att Linn har flyttat till Stockholm, ser fram emot att kunna hänga mer spontant i höst ❤️

Axel och jag lagade tryffelpasta och kollade på ”the social dilemma” på Netflix, väldigt intressant dokumentär om sociala medier och hur de påverkar oss. Tips!