En blå rosett med hem!

Bra dag i Enköping! Dorano kändes pigg och glad över att få knoppar och ge sig ut på tävlingsbanan igen 🙂 Dock tyckte jag att energin kom ut liiite på fel sätt idag. Istället för att ta i framåt och använda energi i framåtdrivande riktning så blev han istället stundtals hög bakom sadeln och lite kittlig för min skänkel istället. Pigg men inte ärligt framme för skänkeln om ni förstår hur jag menar.

Men, jag var väldigt nöjd med känslan ändå emellanåt och den där kittligheten märktes egentligen bara i bytena i varje. Han drev inte på framåt och tog inte mina hjälper på rätt sätt, så där fick vi 2or av domarna vilket såklart kostade mycket. Många highlights blev det också! Framför allt piruetterna kändes väldigt fina och kontrollerade idag, inte alls en tendens till att han backade av där och blev stor och hävig. Även serien med byten i vartannat kändes fin och traven flöt på bra. Vi fick 67,4% och kom tvåa slagen med 0,2%! Stort grattis Frida och Danny till vinsten ❤️

Jag har vloggat idag och har en magkänsla att denna vlogg blir riktigt bra! Tänkte redigera den imorgon och resten av bilderna men nu går ögonen snart i kors så jag måste sova haha.

Tusen tack till mina sponsorer Granngården, Back on Track, Alfab och Equipe-Ewa som stöttar oss i vår satsning! Finns inget roligare än att tävla och utvecklas med Dorano ❤️