Dorano är ung på nytt!

Jag har haft en helt underbar vecka i Göteborg! Att få jobba med Gothenburg Horse Show är ett riktigt drömjobb för mig och jag är så tacksam för att jag fått göra det den här veckan, alla härliga människor jag har lärt känna och alla minnen jag har fått med mig hem. Så häftigt!

Det var riktigt mysigt att få pussa på Dorano igen ❤️ Jag skyndade mig till stallet direkt och red ett joggpass. Var inte beredd på att Dorano skulle vara SÅ pigg som han faktiskt var haha. Vet inte om det var jag eller Dorano som blev mest chockad när han dessutom brallade iväg en gång under passet. Hahahah. Skrattade högt för mig själv! För att vara ”en vanlig häst” var det inget större bus men för att vara Dorano var det det absolut ”vildaste” han någonsin gjort 😉 Jag är så glad att min 16-åriga häst är piggare och gladare än någonsin! Fick mest fokusera på att galoppera av lite energi idag, tror att han är mer som vanligt imorgon igen 🙂