Det går framåt!

Tisdag och jag har ett fullspäckat schema! Jag har varit ute hos min revisor nu på morgonen och lämnat in min företagspärm för kvartalsrapport, så skönt att ha det gjort. Min revisor håller till ute på Ekerö (anlitade henne när jag bodde där ute och har fortsatt med hennes hjälp eftersom att det funkar så bra) vilket innebär att jag får räkna en timme när jag ska åka dit och lämna pärmen och sedan åka tillbaka. Lite segt men är som sagt väldigt nöjd med henne så vill inte byta 🙂

Nu ska jag alldeles strax gå till gymmet och köra ett cirkelfyspass. Älskar dom passen, mina favoriter! Intruktörerna byter övningar varje gång så det är aldrig samma sak, det gillar jag. Då hinner man inte tröttna haha 😉 I eftermiddag har jag tvättstugan och sedan ska jag träffa min kusin Mimmi och hennes son som är drygt ett halvår, lilla Theodor ❤️ Ska bli så mysigt att träffa Mimmi igen! Jag måste även packa för imorgon ska Axel och jag åka med våra bästisar Mathilde och Axel till Verbier för att vandra och cykla i bergen onsdag till söndag. Ska bli superkul!

Angående hästköpet så går det framåt! Vi har fått en del röntgenbilder som både min veterinär Axel Wallman och vår försäkringsveterinär har sagt ok till. Puh! Så nervöst det här. Vi saknar dock en del bilder som vi vill ta, planen är nu att boka besiktning och ta de bilderna på själva besiktningen. Tänk vad kul om hästen går igenom, då har jag min fina stjärna hemma i stallet snart ❤️ Aaaaaaah så spännande!