Dagen före avfärd

Inlägget är i samarbete med Granngården.

Den här dagen har verkligen gått i raketfart!!! Efter jag uppdaterade i förmiddags så red jag som sagt Dorano (kändes bra!) och efter det styrde vi bilen till Kungsmässan för att äta en snabb lunch innan vi uträttade några ärenden. Emma skulle hämta ut sina tävlingsstövlar som var inne på lagning och jag hade några saker att köpa på Granngården, bland annat var jag på jakt efter ett ylle- eller fleecetäcke med hals. Hittade ett snygg i ylle som jag slog till på! Badade nämligen Dorano därefter och behövde ett till täcke att lägga på.

Satt som en smäck!

Sedan har vi packat in allt i stora bussen, åkt och handlat mat för resan och nu ska vi iväg och käka middag. Full rulle! Imorgon runt 07 rullar hästbussen mot Joosland (med ett stopp i Tyskland för övernattning).