Dag 1

Så kul att vara igång med ATG Hopp & Talang! Det har varit ett fullspäckad dag 🙂 Först hade vi lite introduktion, fick berätta om oss själva och fick höra mer om satsningen, ATG och Svenska Ridsportförbundet samtidigt som vi åt en tidig lunch. Därefter var det dags att byta om till träningskläder och göra lite tester på gymmet! Idag mätte vi dock inga resultat utan fick mer testa på alla grejer vi ska göra under själva testet på nästa träff. Typ chins, knäböj med vikter, magövning där man hänger uppochner från en bänk, dips, testa spänst etc. Kul men svårt! Ska verkligen träna på detta nu.

Sedan fick vi fina kläder, täcken och schabrak:

(Kolla min instagram story förresten @ninasrader)

Efter det blev det föreläsning av veterinär Cecilia Lönnell med fokus på hur vi får hållbara hästar. Väldigt intressant! Här är sammanfattningen av viktiga punkter för att få en hållbar häst:

Tänker ni på alla dessa punkter? 🙂

Vi fick även med oss en bok som Cecilia skrivit om just detta, ska ställa denna vid mina andra böcker jag visade er härom dagen på mitt nattduksbord!

Sedan blev det gemensam middag på hotellet där vi alla bor inatt! Imorgon väntar nya äventyr med ATG Hopp & Talang mellan kl 08-15 ungefär 🙂